Arborele echipei Expertiza MLPAT

De la secretariat pana la manager si experti mlpat, suntem o echipa specializata si concentrata pentru a oferi servicii de calitate in numeroase judete din Romania. 

echipa expertiza mlpat

Cum arata echipa Expertiza MLPAT

Fiecare membru reprezinta o piesa importanta pentru ca business-ul nostru sa mearga intr-o directie buna.

Andreea - manager si coordonator expertize mlpat. Andreea a lansat expertizamlpat.ro si este printre primii prestatori de servicii din acest domeniu. Cu o experienta de aproximativ 5 ani in domeniu, Andreea este persoana de contact de care va veti lovi cel mai des in colaborarea pentru expertize. 

Robert - cu o experienta bogata in domeniul expertizelor, Robert este a doua persoana de contact, cu care s-ar putea sa va intalniti des atat fizic cat si telefonic. 

Experti mlpat - avem mai multi experti mlpat cu care colaboram si pe care ne bazam in vederea emiterii de expertize autorizate. Am selectat cu atentie expertii astfel incat sa punctam rapiditatea, profesionalismul, calitatea in executie. 

Diana - secretariat, marketing, comunicate. Diana reprezinta o piesa importanta ce distribuie continutul in online, pe toate caile de promovare (site, social media etc). 

Gabriel - a tastat cuvintele de mai sus si lucreaza constant pentru ca voi sa ajungeti sa ne cunoasteti si sa colaborati cu noi. 

Iata mai jos serviciile pe care le oferim

Arborele cu serviciile principale pe care noi le oferim

Nu esti sigur de ce servicii ai nevoie? Doresti sa colaboram?

Contacteaza-ne la 0733479973

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

This web page was designed with Mobirise