De ce solicita banca Expertiza MLPAT pentru obtinere credit bancar?

Echipa noastra de experti tehnici iti poate intocmi Expertiza MLPAT pentru banca, Expertiza MLPAT pentru actualizarea cadastrului si Expertiza MLPAT necesara la primarie.
In acest articol de blog am ales sa vorbim despre una dintre situatiile pentru care ni se solicita Expertiza MLPAT. Persoana din exemplul de mai sus a avut nevoie de expertiza MLPAT pentru banca. In urma unor modificari interioare efectuate in apartament, banca a cerut raport de expertiza pentru accesarea creditului bancar.  

expertiza mlpat banca

Expertiza mlpat banca in Bucuresti

De ce solicita banca Expertiza MLPAT pentru credit bancar?

Daca proprietarul doreste sa vanda prin credit bancar locuinta cu modificari interioare neactualizate in cadastru, asa cum s-a intamplat in situatia prezentata, banca solicita expertiza MLPAT. De ce? Banca doreste sa vada concluziile unui expert tehnic, concluzii cu privire la neafectarea structurii de rezistent in urma modificarilor efectuate. Modificarea din exemplul de mai sus a constat in desfiintarea camarii din bucatarie. Alte cele mai des intalnite modificari la clientii nostri au fost desfiintarea peretilor dintre debara si bucatarie si dintre camara si hol.  

expertiza mlpat banca

expertiza mlpat banca

Cum te poate ajuta Expertiza MLPAT pe care o intocmim?

Expertiza MLPAT este un document care atesta daca modificarile executate in proprietate afecteaza sau nu structura de rezistenta a imobilului. Raportul de expertiza MLPAT cuprinde analiza modicarilor, concluziile și soluțiile de remediere (dacă este cazul), realizat de către un expert MLPAT autorizat.

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Built with Mobirise - More here