Expertiza MLPAT Brasov

Chiar daca sediul nostru se afla in Judetul Bucuresti, aria in care activam nu se rezuma doar la acest oras. Intocmim expertize MLPAT in toate orasele si localitatile din tara. Cluj, Ilfov, Timis, Sibiu, Iasi, Dolj sunt doar cateva judete unde au ajuns rapoartele de expertiza MLPAT din portofoliul nostru.
O mare parte din expertizele MLPAT realizate de noi au fost efectuate pentru clientii din orasul Brasov. Daca esti din Judetul Brasov si ai nevoie de expertiza MLPAT, suntem echipa de experti autorizati care iti poate intocmi raportul tehnic.  

Exemplu de locatie din Judetul Brasov unde am intocmit rapoarte de Expertiza MLPAT pentru clientii nostri

Expertiza MLPAT pentru cladirea situata la adresa Strada Nisipului de Sus, Brasov 

expertiza mlpat brasov

Pentru aceasta adresa, Expertiza MLPAT s-a efectuat pentru obtinerea adeverintei de atestare a edificarii, ca urmare a executarii de modificari la demisolul, parterul, mansarda si podul constructiei.   

Cat dureaza intocmirea Expertizei MLPAT?

De regula, durata de finalizare a Expertizei MLPAT dureaza 1-2 zile lucratoare. Lucrarile mai complexe necesita un timp de executie mai mare, prin urmare, in cazul acestora, durata de finalizare a expertizei MLPAT se poate prelungi.

Cum va ajunge Expertiza MLPAT in posesia ta?

Expertiza MLPAT va fi livrata prin curier la adresa comunicata de tine. Nu este nevoie sa te deplasezi pana la biroul nostru din Bucuresti pentru a ridica personal raportul de Expertiza MLPAT.  

Prezentare video Expertiza MLPAT Brasov

Prezentare video Brasov

Ai nevoie de Expertiza MLPAT? 

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

This web page was created with Mobirise