Expertiza MLPAT Craiova

Craiova este unul dintre orasele din Judetul Dolj unde am intocmit expertize MLPAT. Ni s-a solicitat expertiza MLPAT in Craiova necesara la banca, pentru primarie si pentru actualizarea cadastrului la OCPI. Echipa noastra se ocupa cu intocmirea expertizelor tehnice MLPAT pentru toate judetele din tara. Daca esti din Craiova si ti s-a solicitat expertiza MLPAT, noi te putem ajuta cu efectuarea acesteia. Dupa ce vom primi toate documentele de care avem nevoie pentru a efectua expertiza. Lucrarea este de regula finalizata in 1-2 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii timpului de executie pentru situatiile complexe.  

Exemple de locatii din Craiova unde am intocmit rapoarte de Expertiza MLPAT pentru clientii nostri

1.Expertiza MLPAT pentru apartamentul din Cartierul Craiovita Noua, Judetul Dolj

expertiza mlpat craiova

Expertiza MLPAT pentru apartamentul de la aceasta locatie a fost solicitata de catre banca, in urma unor modificari interioare executate fara autorizatie si neactualizate din planul cadastral. 

2.Expertiza MLPAT pentru casa de la adresa Strada Fermierului, Minicipiul Craiova, Judetul Dolj

expertiza mlpat craiova

Pentru aceasta adresa, Expertiza MLPAT s-a intocmit in scopul obtinerii certificatului de edificare, conform articolului 37, alin (6), din Legea 50/1991, recompletata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari efectuate fara autorizatie de construire.  

3.Expertiza MLPAT pentru casa situata la adresa Strada Drumul Muntenilor, Craiova, Dolj

expertiza mlpat craiova

In cel de-al treilea exemplu, Expertiza MLPAT s-a efectuat pentru intocmirea cadastrului. Cadastrul este un document obligatoriu al proprietatii, la fel si intabularea. Fara aceste documente nu poti vinde sau nu poti cumpara.  

Prezentare video pe Youtube

Esti din orasul Craiova si ai nevoie de Expertiza MLPAT? 

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Made with Mobirise