Expertiza MLPAT Gorj

Am intocmit de-a lungul timpului Expertize MLPAT in aproape toate judetele din Romania. Gorj este unul dintre judetele de unde primim constant solicitari pentru efectuarea Expertizei MLPAT. Cele mai comune modificari pentru care se solicita Expertiza MLPAT sunt desfiintarea peretilor despartitori dintre debara - bucatarie, camara – hol.
Cateva exemple de locatii din Judetul Gorj unde au ajuns Expertizele MLPAT intocmite de noi: 

Expertiza MLPAT pentru casa din Localitatea Ranca, Judetul Gorj

1.Expertiza MLPAT pentru casa din Localitatea Ranca, Judetul Gorj 

expertiza mlpat gorj

Jud.Gorj

2.Expertiza MLPAT pentru casa din Localitatea Cornesti, Comuna Balesti  

Expertiza mlpat Gorj

Jud.Gorj

Expertizele mlpat pentru aceaste adrese au fost solicitate pentru obtinerea certificatului de edificare. Conform articolului 37, alin (6), din Legea 50/1991, recompletata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrarile efectuate fara autorizatie de construire, inscrierea in Cartea Funciara a imobilului se poate face prin adeverinta de atestare a edificarii.

3. Expertiza MLPAT pentru apartamentul situat la adresa Strada Corneliu Coposu, Municipiul Targu Jiu, Judetul Gorj 

expertiza mlpat gorj

Expertiza in Gorj

Vorbim, in cazul acesta, de o expertiza MLPAT intocmita pentru schimbarea destinatiei apartamentului din locuinta in functiune comerciala. Aceasta expertiza mlpat s-a efectuat pentru modificari ce urmeaza sa fie executate de catre proprietar. Scopul expertizarii a fost de a analiza modificarile solicitate si implicatiile acestora asupra rezistentei si stabilitatii cladirii.

Ai nevoie de Expertiza MLPAT? 

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Designed with Mobirise