Expertiza MLPAT Gruiu

Intocmim Expertize MLPAT in Judetul Gruiu. Banca ti-a solicitat Expertiza MLPAT pentru accesarea creditului ipotecar? Ai nevoie de Expertiza MLPAT pentru primarie in cazul emiterii certificatului de urbanism? Vrei sa iti actualizezi documentatia cadastrala si ti s-a solicitat Expertiza MLPAT? Echipa noastra de experti tehnici autorizati iti poate intocmi raportul de expertiza MLPAT de care ai nevoie.
Comuna Gruiu din Judetul Ilfov este una dintre zonele unde au ajuns lucrarile noastre. Biroul de unde lucram se afla la cativa kilometrii de Judetul ILFOV, in Municipiul Bucuresti.  

Exemple de locatii unde am intocmit Expertize MLPAT in Gruiu, Judetul Ilfov

Iata 2 locatii unde am intocmit Expertiza MLPAT pentru clientii din Comuna Gruiu, Ilfov:

1.Expertiza MLPAT pentru constructia situata in Santu-Floresti, Comuna Gruiu, Judetul Ilfov 

expertiza mlpat comuna gruia

Proprietatea din Santu-Floresti din Judetul Gruiu a fost construita in baza autorizatiei de construire, fara sa se efectueze procedura de receptie a lucrarii. Expertiza MLPAT a fost necesara pentru obtinerea certificatului de atestare a edificarii.  

2.Expertiza MLPAT pentru casa situata pe Strada Nicolae Balcescu, Satul Gruiu, Judetul Ilfov 

expertiza mlpat gruia

Expertiza MLPAT a fost intocmita pentru obtinerea adeverintei de atesatare a edificarii, pentru intocmirea cadastrului si inscrierea proprietatii in Cartea Funciara. In acest exemplu avem modificari exterioare efectuate, respectiv extinderea si mansardarea proprietatii.  

Esti in Judetul Ilfov si ai nevoie de Expertiza MLPAT?

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Made with Mobirise - More info