Expertiza MLPAT Magurele

Alaturi de Snagov, Gruiu, Bragadiru, Mogosoaia si alte locatii din Judetul Ilfov, Comuna Magurele face parte din zonele unde am intocmit Expertize MLPAT pentru clientii nostri. Esti din Magurele, Ilfov si ai nevoie de o Expertiza MLPAT? Suntem o echipa de experti autorizati in constructii care te poate ajuta cu intocmirea raportului de expertiza MLPAT. Biroul nostru este situat in Bucuresti, destul de aproape de Comuna Magurele, acolo unde au ajuns o parte din expertizele pe care le-am efectuat. Iata cateva exemple de locatii pentru care am intocmit Expertize MLPAT in Judetul Ilfov, Comuna Magurele.  

Exemple de locatii unde am intocmit Expertize MLPAT in Orasul Magurele, Judetul Ilfov

 1.Expertiza MLPAT pentru casa situata la adresa Strada Venus, Orasul Magurele, Sat Varteju

expertiza mlpat magurele

Pentru locuinta de la aceasta adresa, Expertiza MLPAT s-a elaborat in vederea obtinerii avizului de edificare pentru intocmirea cadastrului, pentru modificari de partiu constatate la mansarda imobilului. Adeverinta de atesatre a edificarii se poate obtine conform articolului 37, alin (6), din Legea 50/1991, recompletata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari efectuate fara autorizatie de construire. 

2.Expertiza MLPAT pentru casa situata pe Strada Nuferilor, Localitatea Magurele, Oras Magurele, Judetul Ilfov 

expertiza mlpat ilfov

Aceasta Expertiza MLPAT a fost solicitata pentru acelasi scop ca in exemplul de mai sus, obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii.

3.Expertiza MLPAT pentru casa situata pe Strada Campul cu Maci, Orasul Magurele, Judetul Ilfov

expertiza mlpat in ilfov

Expertiza MLPAT pentru aceasta adresa a fost intocmita pentru modificari interioare efectuate la parterul si la mansarda proprietatii, modificari ce au constat in desfiintarea de pereti despartitori.  

Esti din Judetul Ilfov si ai nevoie de Expertiza MLPAT?

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

This web page was designed with Mobirise site theme