Expertiza MLPAT Ramnicu Valcea

Am efectuat de-a lungul timpului Expertize MLPAT in aproape toate judetele din tara, iar una dintre zonele de unde am primit solicitari a fost Judetul Valcea. Banca ti-a cerut Expertiza MLPAT pentru accesarea creditului ipotecar ca urmare a efectuarii unor modificari executate fara autorizatie? Ai emis certificatul de urbanism si primaria ti-a solicitat Expertiza MLPAT? Vrei sa iti actualizezi cadastrul si ai nevoie de Expertiza MLPAT? Reprezentam o echipa de experti autorizati din Bucuresti care iti poate intocmi Expertiza MLPAT de care ai nevoie. O parte din Expertizele MLPAT pe care le-am intocmit au ajuns in Judetul Valcea.

Iata un exemplu de locatie unde am intocmit Expertiza MLPAT in Judetul Valcea

1.Expertiza MLPAT pentru constructiile de la adresa Strada Pensiunii, Satul Surpati, Judetul Valcea

expertiza mlpat ramnicu valcea

Pentru aceasta adresa, Expertiza MLPAT a fost solicitata in scopul obtinerii avizului de edificare, pentru 3 constructii cu functiune de anexe gospodaresti, executate fara Autorizatie de Construire, conform articolului 37, alin (6), din Legea 50/1991, recompletata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari efectuate fara autorizatie de construire. 

In cat timp va fi gata Expertiza MLPAT?

Timpul de intocmire a expertizei MLPAT este de regula de 1-2 zile lucratoare. Complexitatea lucrarii poate prelungi durata de finalizare a Expertizei MLPAT cu cateva zile.  

Cum poti intra in posesia Expertizei MLPAT?

Sediul nostru se afla in Bucuresti. Majoritatea clientilor din alte judete opteaza pentru livrarea prin curier. Dupa finalizarea Expertizei MLPAT ne poti comunica adresa unde vrei sa iti fie livrata lucrarea tehnica. De asemenea, poti opta si pentru ridicarea de la unul dintre birourile unde lucram.  

Esti din Judetul Valcea si ai nevoie de expertiza MLPAT?

Contacteaza-ne! 0723095532

Nu uitati sa ne urmariti si pe Social Media (linkurile mai jos)

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Built with Mobirise - Details here