Expertiza MLPAT Snagov

Snagov este una din zonele Judetului Ilfov unde am efectuat numeroase Expertize MLPAT pentru clientii nostri. Majoritatea constructiilor expertizate in Snagov au fost case si vile, dar am primit cereri si pentru apartamente si spatii comerciale. Iti prezentam in cele ce urmeaza cateva exemple de locatii si expertize MLPAT intocmite pentru comuna Snagov

Exemple de locatii unde am intocmit Expertize MLPAT in Snagov, Judetul Ilfov

1.Expertiza MLPAT pentru spatiul comercial situat in Satul Snagov, Judetul Ilfov 

expertiza mlpat snagov

In acest caz, Expertiza MLPAT a fost solicitata ca urmare a executarii unor lucrari de amenjare interiora la parterul cladirii, pentru spatiul cu destinatie comerciala. Obiectivele expertizei MLPAT au fost sa identifice alcatuirea structurii de rezistenta a constructiei si sa stabileasca fezabilitatea lucrarilor executate.  

2.Expertiza MLPAT pentru casa situata in Satul Snagov, Soseaua Snagov, Judetul Ilfov

expertiza mlpat in snagov

Pentru proprietatea de la aceasta locatie, Expertiza MLPAT s-a intocmit in scopul obtinerii adeverintei de atestare a edificarii, conform articolului 37, alin (6), din Legea 50/1991, recompletata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari efectuate fara autorizatie de construire. 

3.Expertiza MLPAT pentru casa situata in Satul Snagov, Soseaua Snagov, Judetul Ilfov 

expertiza mlpat in snagov

O alta expertiza MLPAT pentru Satul Snagov, Comuna Snagov, a fost intocmita de echipa noastra pentru obtinerea adeverintei de atestare a edificarii si intocmirea cadastrului.  

Iti putem intocmi si tie Expertiza MLPAT de care ai nevoie. 

Contacteaza-ne! 0723095532

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

This site was started with Mobirise