Cum arata o zi la munca, atunci cand ne ocupam de expertize mlpat 

Ne-am gandit sa ne amuzam putin si sa facem un exercitiu de proiectare a unei zi de lucru. Sunt multi care ne intreba cat de greu este sa realizam expertizele mlpat si cum de reusim sa le finalizam atat de repede. Raspunsul este foarte simplu: Ne place ce facem si avem o experienta mare in acest domeniu.
Dar, haideti sa trecem la o exemplificare grafica, folosindu-ne de cateva imagini pe care la avem la dispozitie.


expertiza mlpat la zi de munca

Echipa ExpertizeMlpat la o zi de munca

Cum incepe o zi de munca 

1. Tu ne suni si ne spui ca ai nevoie de o expertiza mlpat.

Da, de cele mai multe ori ne suni luni. Tu, prietenii tai, vecinii tai... fluxul cel mai mare de telefoane este de obicei luni. Pentru ca daca se spune ca noaptea este cel mai bun sfetnic, cu siguranta weekendul este mult mai bun.

2. Esti bulversat de informatiile primite si nu intelegi prea multe, doar ca te putem ajuta si ca in 24 - 48 ore iti vom livra expertiza realizata de catre un expert autorizat.

Stim ca sunt foarte multe informatii de procesat si te intelegem perfect. Iti spunem din start ca nu trebuie sa iti faci griji si ca daca totul este in regula din punctul nostru de vedere, vei avea documentul pe care probabil banca ti l-a cerut sau de care ai nevoie pentru primarie / cadastru.

3. Semnam contractul si ne apucam de treaba

Uneori avem zile usoare, alteori mai grele. Depinde foarte mult de fiecare caz in parte. Putem lucra cateva ore sau sa ajungem tarziu acasa. Daca ne suni tarziu si noi suntem la lucru tot la proiectul tau, iti vom raspunde frumos ca mai dureaza putin si ca il vei primi a doua zi. Nu te putem minti ca este prea placut sa stai pana tarziu la munca, dar ne asumam acest lucru. Important este ca tu sa primesti ce ti s-a promis.  

De luni pana vineri facem expertize de dimineata pana seara. De cativa ani. Daca am fi fost intr-un joc virtual, probabil ca acum am fi avut un level foarte mare. Dar de acest lucru te vei convinge si tu, odata ce vei decide sa colaborezi cu noi pentru expertiza mlpat de care ai nevoie!

Expertiza mlpat la munca

Echipa Expertiza Mlpat

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Built with Mobirise site themes