Expertiză MLPAT pentru Primărie

Mobirise

Ai efectuat modificări în imobil fără Autorizație de Construire sau urmează să efectuezi lucrări pentru care ai nevoie de Autorizație de Construire?

Poti interveni asupra construcției în condiții de legalitate doar în baza Autorizației de Construire. 

1.Expertiza MLPAT pentru Primărie - cand se solicită?

1.În certificatul de urbanism pentru lucrari propuse.
2.În certificatul de urbanism pentru lucrări deja efectuate.
3.Pentru obținere certificat / adeverință de atestare a edificării, ce are scop de actualizare / întocmire cadastrul. Vezi procedura de obținere a adeverinței de atestare a edificarii
4.Pentru încadrarea lucrarilor efectuate sau propuse, în art. 11 din legea 50/1991, lucrări ce se pot executa fără Autorizație de Construire. Exemplu: lucrări de compartimentare provizorie, nestructurală. 

2.Certificatul de urbanism pentru emitere Autorizație de Construire

Cât costă certificatul de urbanism, în cât timp poate fi eliberat și cum arată un model de ceritificat de urbanism, află accesând următorul link 
Scopul Expertizei MLPAT solicitate în certificatul de urbanism este sa ateste dacă modificările deja efectuate fără autorizație de construire sau care urmează sa fie executate afectează sau nu afectează structura de rezistență a imobilului.
Când toate actele sunt complete, Expertiza MLPAT impreună cu restul documentelor și avizelor cerute în certificatul de urbanism se vor preda la Primărie, iar în termen de 30 de zile se eliberează Autorizația de Construire.  

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Built with Mobirise - Go now