Despre noi

Cu ce te putem ajuta?

Mobirise

Ce este o expertiză MLPAT?
Expertiza MLPAT presupune raportul tehnic ce cuprinde analiza modificărilor, concluziile și soluțiile de remediere (dacă este cazul), realizat de către un expert MLPAT autorizat. Raportul tehnic stabilește dacă structura de rezistență este sau nu afectată în urma modificărilor interioare sau exterioare, modernizării și reabilitării construcțiilor, supraetajarea, extinderea sau demolarea parțială a unei construcții.
Cele mai întâlnite tipuri de expertize MLPAT sunt solicitate în vederea obținerii unui credit bancar pentru tranzacționarea unei locuințe, pentru actualizarea documentației cadastrale sau expertizele MLPAT solicitate de către primărie in vederea obținerii Autorizației de Construcție.

Echipa noastră este formată din experți MLPAT autorizați din București, specializați în prestarea serviciilor de inginerie structurală. Prestăm atât servicii care presupun elaborarea de expertize tehnice MLPAT, de verificare a rezistenței și a stabilității construcțiilor. Cu ajutorul expertizei realizate de către experții noștri vei avea un traseu ușor în obținerea documentatiei necesare.

Echipa noastră realizează expertize MLPAT în București și în toate celelalte orașe din România. Tratăm cu seriozitate și interes fiecare caz în parte, răspundem nevoilor și cerințelor propuse de către dumneavoastră. Totodată, intratrea în posesia documentației solicitate nu a fost niciodată mai ușoară, fiind disponibilă și în format electronic.

Experții noștri MLPAT vă vor ghida pas cu pas pentru a duce proiectul demarat la bun sfârșit. Suntem orientați către client, astfel scopul nostru este de a realiza expertiza MLPAT solicitată, conform normelor și prevederilor legale în vigoare. Vă vom oferi explicațiile necesare pentru a înțelege procesul pe care îl veți urma în obținerea autorizației de construire, intrarea în legalitate, actualizarea cadastrului sau obținerea creditului bancar, toate cu ajutorul unei expertize tehnice MLPAT. 

Tipuri de expertize pe care le oferim

Expertiza MLPAT pentru Credit Banca - este solicitată de către bancă atunci când o popietate propusă către vânzare are modificări interioarea sau exterioare care nu sunt incluse în cadastru, în cartea funciara și nu au Autorizație de Construcție. Scopul expertizei realizată de expert MLPAT este de a determina starea tehnică a structurii de rezistență a imobilului, în urma modificărilor realizate.  

Expertiza MLPAT pentru Cadastru - are în vedere actualizarea sau întocmirea Cadrastrului, având ca scop aducerea în legalitate a construcțiilor realizate fără autorizație de construcție, în cazul cărora termenul de prescripție s-a îndeplinit (mai vechi de 3 ani de zile). Sau a construcțiilor care au la bază o autorizație dar care nu a fost respectată sau a fot respectată dar nu există Proces Verbal de încheiere a lucrărilor. Realizarea unei expertize MLPAT este necesară pentru obținerea adeverinței de atașare a edificării, pe baza căreia se întogmește sau actualizează Cadastrul. 

Expertiza MLPAT pentru primărie - este necesară atunci când este emis un certificat de urbanism. Expertiza MLPAT este unul dintre documentele solicitate de primărie pentru obținerea Autorizației de Construire. Această solicitare se regăsește în Certificatul de Urbanism. 

Cum procedăm pentru obținerea Expertizei MLPAT?

În cadrul unui apel telefonic discutăm despre starea imobilului pentru care solicitați expertiza MLPAT.
Ne transmiteți documentele necesare pentru realizarea expertizei MLPAT pe whatsapp sau mail.
Vă comunicăm costurile pentru realizarea expertizei MLPAT, în urma primirii documentelor solicitate telefonic.
Experții noștri realizează expertiza MLPAT.

La scurt timp după finalizarea expertizei vă trimitem o variantă neutilizabilă în format electronic pentru a confirma conținutul expertizei MLPAT.

Dumneavoastră realizați plata prin intermediul aplicației bancare sau prin depunere în contul nostru bancar în urma unei facturi.
Intrați în posesia expertizei MLPAT în format fizic original, semnată și ștampilată. Prin 2 metode: vă prezentați la sediul nostru din București, Sector 3, Calea Vitan sau vă trimitem expertiza prin intermediul serviciilor de curierat rapid. 

© Toate drepturile rezervate 2021 ExpertizaMLPAT.RO 

Site was built with Mobirise